Merja, 28v

EtusivuTiimi » Merjan tarina

 

"Arvostan monipuolisia työtehtäviä, erinomaisia työaikoja ja sitä, että saan haastaa ja kehittää itseäni päivittäin."

 

Minä olen Merja, reilun rempseä 28-vuotias flikka Etelä-Pohjanmaalta. Muutin Tampereelle vuonna 2014 osittain töiden perässä, mutta myös maisemanvaihdos oli houkutellut mielessä jo pidemmän aikaa.

 

Tampereelle muutettuani toimin vielä hetken parturi-kampaajan työssä, mutta minulla oli vahva tunne, että se tie oli kuljettu loppuun. Myyntityö oli aina houkuttanut ja ajauduin internetin ihmeellisessä maailmassa Ocean Stonen sivuille. Kotisivut ja työpaikkailmoitus olivat mielenkiintoiset ja näiden perusteella uskalsin ottaa askeleen ja hakea töihin aivan uudelle alalle.

 

Alkuni Oceanilla oli tahmea. Kahteen viikkoon en tehnyt yhtään kauppaa, mutta en mennyt paniikkiin tai menettänyt uskoani, vaikka ”vanhana ”perfektionistina mieltä vähän kalvasikin, että miksi minä en tätä tajua. Yhtäkkiä jotakin naksahti oikeaan asentoon ja “ketsuppipullonkorkki” oli auki! Kauppaa tuli niin, että tein siihen mennessä toimiston historian nopeimman nousun juniorista senioriksi. Vuonna 2015 sain myös kunniamaininnan olla asiakkaiden suosikki!    

 

Hetkellisesti tieni vei kuitenkin eri suuntaan Oceanin kanssa vuonna 2016, kun palasin pariksi vuodeksi parturipuolen tehtäviin.

 

Toukokuussa 2018 sain Oceanilta työtarjouksen, josta en voinut kieltäytyä, ja tein paluun Oceanin timanttiseen tiimiin. Tällä hetkellä toimin asiakaspalvelupäällikkönä Ocean Stonen timantinkovassa poppoossa ja pidän työstäni suuresti. Nautin erityisesti kohtaamisista erilaisten ihmisten kanssa, jotka myös tekevät jokaisesta päivästä erilaisen. Arvostan myös monipuolisia työtehtäviä, erinomaisia työaikoja ja sitä, että saan haastaa ja kehittää itseäni päivittäin.

 

Vapaa-aikani kuluu enimmäkseen hengaillessa ja touhutessa ranskanbulldoggini Ellin kanssa.  Myös musiikilla on tärkeä paikka sydämessäni ja musiikkia tulee kuunneltua niin livenä kuin kotistereoista paljon. Olen myös viimein aloittanut lauluharrastuksen, josta olen haaveillut vuosia. Kesäaikana voit nähdä minut myös Hemuloimassa puutarhassamme, hoivaamassa esimerkiksi chilipensaita tai mökillämme taivaanrantaa maalaillen.

 

Mainitsinkin arvostavani hyviä työaikoja, jotka mahdollistavat elämän työajan ulkopuolella. Perhe ja ystävät on minulle tärkeitä ja on enemmän kuin hienoa, että ehdin ja jaksan viettää heidän kanssaan aikaa, nyt kun viikonloppunikin ovat vapaita. Kesäaikana arvostan vapaita viikonloppuja myös siksi, että voin ottaa äkkilähdön mökin rauhaan.

Oceanille tulon jälkeen olen oppinut paljon myös terveellisen ruokavalion merkityksestä ja aloittanut tietysti vitamiinien säännöllisen käytön. Oman terveyden ja varsinkin mielenterveyden kannalta ehkä tärkeintä on kuitenkin kannustava, arvostava ja omaan elämään joustava työpaikka. Tämän porukan kanssa on hauskaa ja mielekästä tehdä töitä. On hienoa olla yhdessä rakentamassa tätä yritystä ja kokea olevansa tärkeä osa tiimiä!

-Merja 

 

Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa

Ocean Stone Oy on palkittu

myyntialan työnantaja.