Ville, 34 v

EtusivuTiimi » Villen tarina

"Sankaritarinat eivät synny, vaan ne tehdään.”

 

Olen vuodesta 2010 eteenpäin saanut olla osa huipputiimiä, jossa sankaritarinoiden synty on enemmän kuin mahdollista.

Itse olen ollut työelämässä jo 17-vuotiaasta lähtien vuoden lukiossa käymisen jälkeen. Armeijan jälkeen lähdin opiskelemaan oppisopimuksella merkonomiksi ja sainkin ne opinnot juuri ja juuri tehtyä hyväksytysti. Onneksi joidenkin vuosien myyntikokeilujen jälkeen, niin kuluttaja- kuin yritysmyynnin puolella, löysin tieni Ocean Stonen vahvaan myyntitiimiin. Heti alusta asti minulle on ollut selvää, että tämä on porukka, jossa haluan tehdä uraa ja kokea ikimuistoisia hetkiä.

 

Työn puolesta voin sanoa, että mahdollisuuksia on vielä enemmän kuin alussa pystyin kuvittelemaan.

Mahtavat saunaillat koulutuksineen työstä, elämästä ja ravinnosta sekä mahdollisuus osallistua maailman parhaimpien puhujien koulutuksiin on varmasti enemmän kuin kukaan osaisi ensimmäisien työpäivien jälkeen toivoa. Jokainen vuosi tässä tiimissä on yllättänyt minut edellistä enemmän. Vielä parikymppisenä poikana en olisi voinut kuvitellakaan osallistuvani maailman tunnetuimpien ja arvostetuimpien kansainvälisten myyntikouluttajien ja puhujien (kuten sir Richard Branson, Brian Tracy, Arnold Schwarzenegger jne.) koulutuksiin ja kuuntelevani heidän viisauksiaan ja elämänkokemustaan. Monta kertaa olen miettinyt, että kuinka moni yritys pystyy ja ennen kaikkea haluaa tarjota työntekijöilleen samanlaisen mahdollisuuden.

 

Kaiken muun hyvän lisäksi työ kannustaa panostamaan omaan hyvinvointiin. Olen jopa muokannut ruokavaliotani radikaalisti terveellisempään suuntaan, nykyään erilaiset vihermehut sekä smoothiet kuuluu säännöllisesti ruokavalioon. Vapaa-ajan harrastuksiini kuuluu frisbeegolfaus ja treenailu, joita pyrin tekemään säännöllisesti viikoittain ja frisbeegolfia säiden salliessa mahdollisimman paljon. Oman aikansa vie hiljattain valmistunut omakotitalo ja pihapiirin laittaminen kuntoon. Fyysinen ulkona touhuaminen on hyvää vastapainoa siistille sisätyölle.

 

Yksi tärkeimmistä asioista minulle on kuitenkin perheen kanssa vietetty aika. Se että voi viettää aikaa perheen kanssa, on parasta ”terapeuttista” hoitoa vaikeampienkin päivien jälkeen. On suuri etuoikeus kun saa tiimin tuen lisäksi täyden tuen myös kotoa. Silloin työpäivän jälkeen voi tulla kotiin ja tuntea olonsa aina onnistuneeksi. Mielenvirkeys takaa hyvän asenteen työn tekoon ja innokkaan asenteen lähteä tavoittelemaan suuria. Olen niiden muutamien vuosien aikana, mitä olen tässä tiimissä ollut mukana, saanut oppia että mahdottomistakin asioista voi tulla mahdollisia kun oma asenne ja halu onnistua on kunnossa. Rajat omille unelmillemme asetamme ihan itse. Sankaritarinat eivät synny, vaan ne tehdään!

- Ville 

Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa

Ocean Stone Oy on palkittu

myyntialan työnantaja.