Ocean Stone

EtusivuYritys

Historia

Toimintamme ensimetrit taitettiin vuonna 2007. Vuoden 2009 alkuun asti toimimme puhtaasti B2B –myynnin parissa, kunnes laajensimme toimintaamme uusien tuotteiden myötä kuluttajamyyntiin. Tällä hetkellä vastaamme suomalaisen SuomiVita Oy:n terveystuotteiden markkinoinnista sekä asiakaspalvelusta. Hyvinvointia ja terveyttä edistävät tuotteet ovat myyntiartikkeli, joiden kysyntä kasvaa jatkuvasti, ja joiden markkinointi tuo hyvän mielen myös asiakashankkijalle.

 

Luotettava ja reilu työnantaja

Tavoitteemme on alusta lähtien olla positiivisesti erilainen työpaikka. Reilu palkkaus, hyvä työilmapiiri, mielekäs työ ja mukavat esimiehet ovat mielestämme työntekijän kannalta tärkeimpiä ominaisuuksiamme. Tunnuslukujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaiden yritysten joukkoon. Suuren myyntiorganisaation kasvattamisen sijaan keskitymme pienen, mutta sitäkin ammattitaitoisemman tiimin kehittämiseen. Työllistämme kymmenkunta myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaista Tampereen toimistossamme. 

 

Ocean Stone Oy:lle myönnetyt tunnustukset

  • Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ASML on myöntänyt Ocean Stone Oy:lle Reilu Työnantaja -merkin, joka on käytössä vain 18 alamme yrityksellä Suomessa
  • Ocean Stone Oy:lle on myönnetty jo kahdeksana vuotena peräkkäin kansainvälisesti arvostettu, korkein mahdollinen Soliditet AAA-luottoluokitus, johon yltää vain n. 1,7 % kaikista Suomen yrityksistä
  • Asiakastieto Oy on myöntänyt yrityksellemme Suomen Vahvimmat -sertifikaatin
  • Kansainvälinen Dun & Bradstreet on myöntänyt Ocean Stonelle  1. luokan luottokelpoisuussertifikaatin
  • Olemme lisäksi Kauppalehden nimeämä Menestyjäyritys
  •  Ocean Stonelle on lisäksi myönnetty Suomalainen Vastuunkantaja -sertifikaattikiitokseksi esimerkillisesti hoidetuista yhteiskuntalvelvotteista.
  • Olemme myös Suomen Yrittäjien jäsenyritys

 

  

Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa

Ocean Stone Oy on palkittu

myyntialan työnantaja.