Palvelut

EtusivuYritys » Palvelut

PALVELUT

Olemme erikoistuneet puhelinmyyntiin sekä outbound ja inbound –asiakaspalveluun. Emme tällä hetkellä etsi aktiivisesti uusia toimeksiantoja, mutta mikäli yrityksellänne on hyvä tuote  tai palvelu jolle etsitte myyjiä tai asiakaspalveluhenkilöitä, kannattaa asiasta aina keskustella!

 

PUHELINMYYNTI:

Ammattitaitoisesti toteutettu telemarkkinointi tarjoaa moninkertaisesti paremmat tulokset kuin perinteinen suoramarkkinointi. Osaava ja ystävällinen puhelinmyyjä on myös yrityksen käyntikortti; korkea tavoitteemme on, että jokainen asiakaskontakti jättää positiivisen mielikuvan yrityksestä. Puhelimitse tavoitetaan tehokkaasti niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat, sekä tuodaan menetetyt asiakkaat takaisin. Tarkat laatu- ja tehokriteerit varmistavat onnistuneet myyntikampanjat.

 

ASIAKASPALVELU:

Positiivinen kokemus yrityksen asiakaspalvelun kanssa asioimisesta on tärkeä markkinointiviesti. Huolehdimme siitä, ettei asiakaspalvelu ruuhkaudu, jolloin linjoilla ei tarvitse odotella, sähköposteihin ja kirjeisiin vastataan ripeästi ja mikäli asiakaspalvelunumero tuuttaisikin hetken varattua, soitamme aina asiakkaalle takaisin. Ocean Stonen asiakaspalvelu on myös myynnillinen, ja asiakaspalvelijat ovat saaneet saman myyntikoulutuksen kuin telemarkkinointihenkilöstö. Tämä takaa sekä korkean asiakastyytyväisyyden että runsaasti lisämyyntiä.

 

Parhaat
työkaverit
Palkitseva ura
huipputiimissä
Luotettava
työnantaja

Liity tiimiin -Hae töihin › 

Ocean Stone Instagramissa

Ocean Stone Oy on palkittu

myyntialan työnantaja.